5 TIPS ABOUT کشاورزی YOU CAN USE TODAY

5 Tips about کشاورزی You Can Use Today

5 Tips about کشاورزی You Can Use Today

Blog Article

↑ «باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، توت فرنگی صدر نشین لیست!». روزنامه دنیای اقتصاد. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۲-۰۶.

ایجاد انگیزه برای انتخاب گونه‌های گیاهی مقاوم به خشکسالی

ساخت سویه‌های جدید گندم و غلات دیگر در شکل‌گیری انقلاب سبز تأثیر به سزایی داشتند. بنیاد فورد و بنیاد راکفلر به شدت در توسعه اولیه آن در مکزیک مشارکت داشتند.[۶۶][۶۷] یکی از رهبران کلیدی انقلاب سبز، دانشمند کشاورزی نورمن بورلاگ بود که از آن به عنوان «پدر انقلاب سبز» یاد می‌شود که در سال ۱۹۷۰ جایزه صلح نوبل را نیز دریافت کرد.[۶۸] برای قرن‌ها، مردم انواع جدیدی از گیاهان و حیوانات را از طریق تجربی پرورش داده‌اند. در طول دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰، دانشمندان گونه‌های جدیدی از گندم و برنج پرمحصول ساختند.

قوانین و مقررات تطبیق، مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم

[۱۶] این میزان در کشورهای توسعه‌یافته میان ۲۴۰ کیلوگرم در سال تا ۴۳۰ کیلوگرم در سال متغیر است؛ بنابراین مصرف سرانه در ایران یک‌هشتم تا یک‌پنجم کشورهای توسعه‌یافته می‌باشد.[۱۷]

این صفحه آخرین‌بار در ‏۱۳ آوریل ۲۰۲۴ ساعت ‏۱۴:۱۸ ویرایش شده است.

↑ «رواج آفت‌کش‌های منسوخ دنیا در کشاورزی ایران». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۱-۳۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۲-۰۶.

↑ «سه چالش کشاورزی ایران درانتظارتدبیر/بلاتکلیفی الگوی کشت ۱۰ساله شد».

مجموعه‌ای از گفتاوردهای مربوط به کشاورزی در ویکی‌گفتاورد موجود است.

با استخدام کارشناسان خارجی و خرید ماشین‌آلات کشاورزی، تولید محصولات وابسته در ایران، بیشتر و بهتر گردید.[۳]

ایران از نخستین کشورهای جهان است که در آن کشاورزی و زراعت آغاز گردیده است. در قرن اول پیش از میلاد ایرانی‌ها همه درختان میوه‌ای که در یونان کشت می‌شده (به استثنای زیتون) کشت می‌کرده‌اند. با هجوم اسکندر کشاورزی ایران رو به زوال گذاشت و بسیاری از مزارع از بین رفت و این وضع تا زمان به حکومت رسیدن اردشیر بابکان ادامه یافت.

عمده زمین‌های زراعی در ایران کشاورزی در ایران بخشی مهم و اقتصاد کشاورزی بخش چشمگیری از اقتصاد این کشور را می‌سازد. ایران از نخستین سرزمین‌هایی است که کشاورزی در آن پدیدار گردید. پرخی مهاجرت‌های باستانی به این کشور نیز، به دلیل یافتن زمین‌های بهتر برای کشاورزی بوده است.

↑ ابن خلدون. مقدمه ابن خلدون. ج. دوم. ترجمهٔ محمد پروین گنابادی. تهران: انتشارات علمی و فرهنگی. صص. باب پنجم، فصل‌ دوم (ص ۷۵۹).

[۷۳] هر دو مطالعه که فقط بر تأثیرات مالی متمرکز بودند، به این نتیجه رسیدند که برای داخلی more info سازی هزینه‌های خارجی باید کارهای بیشتری انجام شود. هیچ‌یک از این دو تحقیق، یارانه را در تحلیل خود لحاظ نکردند، اما آنها اشاره کردند که یارانه‌ها نیز بر هزینه‌های کشاورزی برای جامعه تأثیر می‌گذارد.[۷۲][۷۳]

Report this page